Blixtstödet

Blixtstödet

Har du en god idé som kan göra en positiv skillnad för någon annan i kämpiga coronatider? Vi vill genomföra den tillsammans med dig

Coronavirusets framfart gör att vi står inför en svår samhällsutmaning som kräver att vi hjälps åt på alla plan. Vi vet att det finns en massa goda idéer ute bland människor, föreningar och organisationer i Skåne – idéer som om de blir verklighet, kan göra en positiv skillnad för någon annan i dessa svåra tider.

Sparbanken Skåne har genom bankens ägarstiftelser möjlighet att investera stora delar av sitt tidigare överskott i projekt och framtidssatsningar i Skåne. Nu inför banken genom Sparbanksstiftelsen Finn något vi kallar Blixtstödet, ett ekonomiskt stöd för att ge kraft till initiativ som stärker gemenskap och underlättar för de som drabbas hårt i spåren av coronaviruset.

Stödet riktar sig till föreningar och organisationer i hela bankens verksamhetsområde som kan tänka sig att stötta andra genom en hjälpande hand, uppmuntran eller aktivering i vardagen.

Fyll i samtliga fält i ansökan nedan och besrkiv ditt projekt eller idé. Vi kommer att fatta snabba beslut, redan inom en vecka får du besked, för det är nu hjälpen behövs.Om ni får beviljat Blixtstöd kontaktar vi även er för mer uppgifter kring utbetalning.

Här hittar du mer information om ansökningsprocessen